4YOUth van hannah4YOUth

Magie wordt werkelijkheid door hannah’s nieuwste product: 4YOUth. Dit product zorgt onmiddellijk voor zichtbare, voelbare en langdurig aanhoudende huidverbetering qua tonus, rimpeldiepte, fijne lijnen, hydratatie, versteviging en volume. 4YOUth heeft naast een direct effect ook een langdurig huidverbeterende werking: zo zorgt het product voor een direct resultaat na het aanbrengen, dat ook op lange termijn zichtbaar effect heeft. De formule van hannah 4YOUth heeft vier hightech werkstoffen (Argireline, Ceracute, Pullulan, Vitamine C) die zorgen voor deze huidverbetering. Deze stoffen zorgen ervoor dat jouw huid in een jeugdige gezonde conditie komt.

Hightech

4YOUth is met recht een hightech product te noemen. Zo zorgt Argireline voor een ontspannende werking op de huid. De stof zorgt er namelijk voor dat de zenuwprikkeloverdracht tussen de huid en de spieren in het gezicht wordt onderbroken. Ceracute is een stof wat ceramides bevat. Dit zijn lipiden die in de bovenste huidlaag voorkomen. Dit zijn de belangrijkste bouwstenen voor een mooie, gezonde en soepele huid. Het zorgt ervoor dat de fijne lijntjes en rimpels op korte termijn worden verminderd. Pullulan helpt uitdroging van de huidcellen te voorkomen en jouw huid daarvoor te behoeden. En last but not least vitamince C, want vitamine C heeft een positief effect op een stralende, egale teint.

Meeste resultaat

4YOUth kun je optimaal gebruiken door eerst de huid te reinigen, vervolgens het product dun aan te brengen op de huid en af te sluiten met een passende hannahcrème voor de finishing touch. 4YOUth kan ook plaatselijk aangebracht worden, als je bijvoorbeeld die helse rimpel bij je ogen ziet.

Wij hebben de pluspunten op een rij gezet:

  • Direct en langdurig effect
  • Ontspannend
  • Liftend
  • Verminderd jouw rimpeldiepte
  • Hydraterend
  • Verbetert de weerstand van de huid
  • Heeft een goede huidaffiniteit

Met name de combinatie van hannah Touch of Silk en 4YOUth zorgt voor spraakmakende resultaten. Met dit nieuwe product binnen de hannah-lijn wordt de magie van een opvallend jeugdige huid werkelijkheid. Geen loze beloftes of slechts kort durende effecten, maar in plaats daarvan zowel direct zichtbare huidverbetering op de lange termijn.

Prijs: €55,00 voor 30 ml.