SUNFILM

De UV-beschermingslijn SUNFILM van Juliette Armand voldoet aan de huidige behoeften met betrekking tot verhoogde zonbescherming. Gegarandeerde zonbescherming is de belangrijkste eigenschap van deze producten. High-tech en zeer efficiënte breed spectrum zonnefilters werden geselecteerd om te voldoen aan de strikte standaarden voor UV-A straling. Daarnaast bieden de producten complete bescherming tegen UV-B straling.

 

Face Gel SPF 30SUNFILM FACE GEL SPF30

Kalmerend zonnebrandproduct met een fijne textuur. Wordt snel opgenomen door de huid en voelt niet vet aan. De krachtige antioxidantwerking helpt DNA-schade te voorkomen en ondersteunt de natuurlijke huidregeneratie. Deze UV-bescherming is geschikt voor alle huidtypes en is tevens geschikt voor kinderen.

 

SUNFILM BODY FLUID SPF20Body Fluid Spray SPF 20

UV-beschermingsspray voor het lichaam met een delicate textuur welke snel wordt opgenomen door de huid. Naast zonbescherming biedt het hydratatie, verkoeling en een egale bruining van de huid. De samenstelling van het product en de sprayflacon zorgen voor een gelijkmatige verdeling over de huid. Deze UV-bescherming is geschikt voor alle huidtypes en is tevens geschikt voor kinderen.