clearity

Heldere huidverbetering + zuiverheid en weerstand

=

hannah Clearity Cream

Een onzuivere-, vette- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Nieuw binnen de Clear-lijn is de Clearity Cream. Deze innovatieve formule verenigt kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één unieke, effectief huidverbeterende crème!

Krachtige ‘antioxidantbooster’
Dankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoenextract staat de Clearity Cream garant voor een buitengewone verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid. Deze crème werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties in én irritatie op de huid. Defensil Plus is een krachtige, weerstandsverhogende antioxidantolie en door het hoge gehalte aan antioxidanten samen met de essentiële vetzuren zorgen voor een optimale weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden. Dit alles wordt ondersteund door rozemarijnolie, welke niet alleen de huidactiviteit reguleert en een zuiverende werking heeft, maar ook een prettige geurbeleving geeft. Na gebruik heeft de huid direct een aangenaam zacht gevoel en is de kans op irritaties of prikkeling van de huid geminimaliseerd.

Het resultaat?
De Clearity Cream zorgt voor een egale, opvallend rustige en zuivere huid met een natuurlijke, gezonde glans. De huid is optimaal gehydrateerd en dito beschermd tegen schadelijke dagelijkse invloeden. Deze effectieve crème is de optelsom van helderheid in huidverbetering en het genereren van een zuivere, goed gebalanceerde en gezonde huid met een optimale natuurlijke weerstand!
hannah Clear bestaat uit 4 natuurzuivere producten:hannahclear

  • Cleansing Oil : Een frisse, schone en heldere huid
  • Sparkling Spray : Tintelfrisse, natuurlijke sprankeling
  • Skin Conditioner : Huid in een natuurlijke topconditie
  • Clearity Cream: Zuiverende, kalmerende weerbaarheid