hannah

Bij de hannah huidverbeteringsbehandelingen is het uitgangspunt ‘meten is weten’. In een eerste gesprek worden je wensen eerst helder besproken. Vervolgens volgt een individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse (vocht, vet, pH, pigment en roodheid), wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden.

 • hannah Quick start

  € 55,00

  Huidmeting met de hannah Skin Analyzer, behandeling volgens het hannah systeem gevolgd door een individueel huid verbeterend advies.

 • hannah Experience

  € 75,00

  Huidmeting met de hannah Skin Analyzer, behandeling volgens het hannah systeem. Daarbij een hannah bindweefselmassage en het insluizen van werkstoffen d.m.v ultrageluid afgestemd op uw persoonlijke huidconditie.

 • hannah Experience Deluxe

  € 85,00

  Als hannah Experience, met toevoeging van de Rimpel Reductie Therapie, en inzet van de medium deep peel hannah Trans6peel, toegepast op uw persoonlijke huidconditie en wensen.

 • hannah Acne

  € 55,00

  Huidmeting met de hannah Skin Analyzer, diepte reiniging gezicht en decoletté, in kuurverband gegeven het beste resultaat. Belangrijk is ook dat thuis het verzorgingsadvies wordt opgevolgd.

 

Juliette Armand

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992. De oprichters en chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou hebben als doel om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streven ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hieraan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek, om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

 • Office Treatment – Elements

  € 55,00

  Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Het resultaat is een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint. En, heel fijn, deze peeling mag ook in de zomer worden uitgevoerd.

  Bij deze behandeling is het tevens mogelijk om een hannah bindweefselmassage bij te boeken voor € 20,00

  Producten van Office Treatment voor thuisgebruik: Sensitive Cleansing Gel, Cleansing Tonic Lotion, Bioplacenta Serum, Pre Sun Hydra Protecting Cream en sunfilm Face Velvet SPF 50+.

 • Sensi Therapy – Elements

  € 75,00

  Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft door transepidermaal waterverlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.

  Producten van Sensi Therapy voor thuisgebruik: Sensitive Cleansing Gel, Hydra Tonic Lotion, Cacao Exfoliating Cream, Aloe Vera Serum, Multi Hydrating Cream , Sun Film SPF 30.

 • Aging Regulator Therapy – Elements

  € 75,00

  Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen door middel van het combineren van producten welke de biologische huidveroudering reguleren. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen aan te spreken ontdoen deze zich van de beschadigde delen. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

  Producten van Aging Regulatory Therapy voor thuisgebruik: Aging Regulator Therapy- Elements, Sensitive Cleansing Gel, AHA Preparator Lotion, RetinoidC Serum, Retinoid C  Cream, Sunfilm Face Gel  SPF 30.

 • Chronos Therapy – Skin Boosters

  € 75,00

  Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.

  Producten van Chronos Therapy voor thuisgebruik: Chronos Therapy – Skin Boosters, Sensitive Cleansing Gel, AHA Preparator Lotion, Chronos Hydra Correct Serum, Chronos Hydra Correct Cream, Sun film Face Gel SPF 30.

 • Ameson Peelingen

  € 75,00

  Ameson van het Griekse woord wat direct resultaat betekend.Direct resultaat voor o.a. de gevoelige huid, acne huid, donkere huid, droge huid, rosacea, fijne lijntjes, verwijde porien, eczeem en revitaliserend. Binnen Ameson wordt er gewerkt met amandel en melkzuur gevolgd door een op maat gemaakt herstelprotocol.

 

Reviderm

Reviderm microdermabrasie is een mechanische superpeeling, waarmee de bovenste huidlaag door middel van microkristallen op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Een microdermabrasie behandeling zorgt ervoor dat je huid er frisser, stralender en vitaler uit ziet. Ook is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. Het beste resultaat wordt behaald met een kuur van  tenminste 6 behandelingen.

Per behandeling
Gelaat en hals € 85,00
Gelaat, hals en decolleté € 95,00
6 behandelingen
Gelaat en hals € 495,00
Gelaat, hals en decolleté € 545,00

 

Losse Behandelingen

Gelaat
Epileren € 15,00
Wimpers verven € 15,00
Wenkbrauwen verven € 15,00
Wimpers en wenkbrauwen verven € 20,00
Ontharen bovenlip € 12,50
Ontharen bovenlip en kin € 17,50
Ontharen kaakcontour € 15,50
Cadeaubonnen
Verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag