Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische superpeeling, waarmee de bovenste huidlaag door middel van microkristallen op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe jonge huidcellen.
Na een microdermabrasie behandeling ziet u direct verbetering:
De huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Wanneer microdermabrasie?
Microdermabrasie verbetert de:
• Huidconditie
• Beschadigde huid door licht en zon
• Pigmentatie en ouderdomsvlekken
• Littekens op gezicht en lichaam
• Onzuiverheden en acne
• Rokershuid
• Fijne rimpeltjes
• Vermoeide/vale huid

*Huidproblemen worden in kuurverband behandeld, dat wil zeggen 1 maal per week enkele weken achter elkaar.
*Reacties die u niet verwacht kunnen nu en dan optreden tijdens deze intensieve kuur behandelingen. Zoals kortdurende droogheid of in sommige gevallen roodheid. Dit zijn tekenen van de effectiviteit van de eenmaal begonnen kuur. Soms zijn deze reacties zelfs noodzakelijk om de best gewenste resultaten te bereiken.

De behandeling:
– De huid wordt gereinigd
– Voorbewerking met enzympeeling liquid
– Pastapeeling, deze verweekt de verhoornde laag van uw huid
– Preplotion om de huid te ontvetten
– De Microdermabrasie behandeling
– Ultrageluidbehandeling met hyalurongel om de huid te hydrateren, ultrageluid brengt de actieve werkstoffen dieper in de onderste lagen van de huid.
– Afsluitend uw persoonlijke verzorging en de beschermende crème met hoge factor

Om het beste uit de behandeling te halen, is het noodzakelijk dat u na de behandeling de kuur thuis zelf vervolgd met behulp van de speciale cosmetische producten voor thuisgebruik.
Het is niet verstandig om na de microdermabrasie behandeling direct in de zon of onder de zonnebank te gaan, dit kan pigmentproblemen veroorzaken.
Gebruik van een hoge beschermingsfaktor over uw dagelijkse gezichtscreme is tot minimaal 1 week na de behandeling zeer aan te raden,dit om de huid goed te beschermen tegen alle UV stralen.
Het beste resultaat wordt behaald met een kuur van tenminste 6 behandelingen.