hannah bindweefselmassage

De hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. De circulatie verbetert en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Meer informatie over de hannah bindweefselmassage vind je hier.

Rimpelreductietherapie

Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels en maakt littekens beduidend minder zichtbaar. Meer informatie over Rimpel Reductie Therapie vind je hier.

Glycolics (fruitzuren)

Bij een aantal behandelingen kunt u ervoor kiezen om de behandeling uit te breiden met fruitzuren. Dit werkt diep peelend en stimulerend op het collageen. Het effect is een jeugdiger ogende huid met een fijnere structuur en vermindering van fijne lijntjes. Fruitzuren hebben ook een positief effect op acne, pigmentstoornissen en littekens. Verder stimuleert het de doorbloeding en celaanmaak, zorg het voor een toename van collageenproductie (verstevigend) en grondsubstanties (vochtrijker) en verdunt en herstelt het de hoornlaag en werkt het blekend op de pigmentatie.

Kuren

Met kuurverband wordt bedoeld dat er binnen een betrekkelijk korte periode meerdere behandelingen worden ondergaan. Deze herhaaldelijke prikkeling van de de huid zal zorgen voor een cumulatief effect op de huidverbetering. Dit is hetzelfde principe als met sporten. Mensen die 3x per week krachttraining doen zullen in korte tijd merken dat ze steeds sterker worden en spieren opbouwen. Als men 1x per maand gaat trainen zal het opbouwende effect nauwelijks merkbaar zijn.

Afhankelijk van de doelstelling wordt de termijn en frequentie van de kuur in overleg met u bepaald.

Apparatuur

Ultrageluid

Ultrageluid gebruiken we om de cellen in beweging te brengen. Cellen zijn altijd in beweging, maar die beweging wordt trager als we ouder worden, na ziekte, door roken, teveel zon en bij stoornissen van de huid, denk hierbij aan littekens en acne. Het bewegen van de cellen is van belang voor de uitwisseling van voedingsstoffen en afvalstoffen. Ultrageluid kan o.a. worden ingezet voor huidverjonging maar ook bij behandelingen voor rosacea, acne of een onrustige huid.

Reviderm

Reviderm microdermabrasie is een mechanische superpeeling, waarmee de bovenste huidlaag door middel van microkristallen op een pijnloze manier wordt verwijderd en het lichaam wordt gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Meer informatie over reviderm microdermabrasie vind je hier.

Q.Light

Q.Light® Therapie is aanbevolen om de natuurlijk regenererende lichaamseigen processen te optimaliseren. Bij ziekte of verwonding worden de cellulaire processen van het lichaam door Q.Light op natuurlijke wijze geactiveerd, en wordt het zelfherstellend vermogen van ons lichaam gestimuleerd. Meer informatie over Q.Light vind je hier.

Coaguleren

Coaguleren kan worden ingezet bij de behandeling van fibromen (steelwratjes), teles en bloedblaartjes. Electrocoagulatie is hoog frequente wisselstroom, waarbij via een steriel naaldje enkele seconden stroom wordt gegeven in het haarvaatje, waardoor het stolt en het bloedvaatje niet meer zichtbaar is. Steelwratjes worden net boven de huid doorgebrand.