hannah

Haar missie

Toen Hannah Hakze in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet”, was haar bekende credo! Iedere huid kan te allen tijde verbeterd worden en kan met de juiste methodes en technieken een gezonde, vitale en jeugdige toekomst tegemoet zien. Het was Hannah’s levenswerk en grote passie om deze kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en voortdurend te verfijnen. Hierbij wilde ze een ieder de kans geven om zichzelf te helpen bij het verkrijgen én behouden van een mooie en vooral gezonde huid!

Het systeem

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek worden je wensen eerst helder besproken. Vervolgens volgt een individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!

Reinigen

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

Peelen

Door je huid wekelijks op een intense peeling te trakteren zorg je voor de stimulatie van de huidcellen. Een echte oppepper voor je huid waarmee je huid gehydrateerd en vitaliseert.

Stimuleren

Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen.

Herstellen

Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang.

Beschermen

Met een nieuwe visie op zonbescherming is een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF- nummers en wordt niet alleen gebruikt bij het zonnen, maar iedere dag na de dagelijkse verzorging om huidveroudering en -scahde tegen te gaan.

Iedere huid is uniek

Door de eerder genoemde metingen kan er een gedegen en onderbouwd behandelplan gemaakt worden, met in acht neming van je persoonlijke wensen en doelstelling. Samen nemen we alle, voor jouw huid meest geschikte, producten door en ontvang je een advies in behandelfrequentie om de meest haalbare huidverbetering na te kunnen streven. Geef je huid een kans op een gezonde, mooie en vitale toekomst door er alles uit te halen wat er nog (potentieel) aanwezig is. Dit houdt in dat we samen de stappen van het hannah systeem voor huidverbetering aangepast op jouw individuele huidconditie aanbieden door reiniging, peeling, stimulering, herstel en bescherming.