Voel jezelf weer goed in je eigen vel

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992. De oprichters en chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou hebben als doel om innovatieve cosmetica te creëren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streven ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hieraan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek, om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

Unieke behandelingen

De eisen die men tegenwoordig aan huidverbeterende cosmetica stelt zijn ontzettend hoog. Er wordt  vaak verwacht dat de werkzaamheid van cosmetische producten dezelfde effecten heeft als plastische chirurgie. Juliette Armand blijft dan ook met grote passie zoeken naar revolutionaire formules, combinaties en innovaties om dit te bewerkstelligen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de onderscheidende behandelprotocollen. Door de intensiteit ervan zijn deze bij uitstek geschikt om in kuurverband te gebruiken. Bekijk de pagina met alle behandelingen voor een complete prijslijst van onderstaande en andere behandelingen.

Mogelijkheden binnen Beauty Control.

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen Elements, Skin Boosters, Ameson, Sunfilm en Color Control Cream. Hieronder worden de unieke eigenschappen van deze lijnen toegelicht.

Office Treatment – Elements

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat.

Sensi Therapy – Elements

Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft door transepidermaal waterverlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.

Producten van Sensi Therapy voor thuisgebruik: Sensitive Cleansing Gel, Hydra Cleansing Lotion, Cacao Peeling Cream, Aloe Vera Serum, Hydra Action Cream , Sun Film SPF 30.

Aging Regulator Therapy – Elements

Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen door middel van het combineren van producten welke de biologische huidveroudering reguleren. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen aan te spreken ontdoen deze zich van de beschadigde delen. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

Producten van Aging Regulatory Therapy voor thuisgebruik: Aging Regulator Therapy- Elements, Sensitive Cleansing Gel, Preparator Lotion, Retin-C Serum, Retin-c  24H Cream, Sunfilm Face Gel  SPF 30.

 

Chronos  Therapy – Skin Boosters

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met een nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en DNA-schade veroorzaakt door externe factoren.

Producten van Chronos Therapy voor thuisgebruik: Chronos Therapy – Skin Boosters, Sensitive Cleansing Gel, Preparator Lotion, Hydra antitox Serum, Wrinkle Correct Cream, Sun film Face Gel SPF 30.

Ameson Peelingen

Ameson van het Griekse woord wat direct resultaat betekend.Direct resultaat voor o.a. de gevoelige huid, acne huid, donkere huid, droge huid, rosacea, fijne lijntjes, verwijde porien, eczeem en revitaliserend. Binnen Ameson wordt er gewerkt met amandel en melkzuur gevolgd door een op maat gemaakt herstelprotocol.

 

Sunfilm

De UV-beschermingslijn Sunfilm van Juliette Armand voldoet aan de huidige behoeften met betrekking tot verhoogde zonbescherming. Gegarandeerde zonbescherming is de belangrijkste eigenschap van deze producten. Hightech en zeer efficiënte breed spectrum zonnefilters werden geselecteerd om te voldoen aan de strikte standaarden voor UV-A straling. Daarnaast bieden de producten complete bescherming tegen UV-B straling. Sunfilm is daarom ook buitengewoon geschikt voor gebruik na peelings, waaronder ook de Ameson Peelingen.

Color Control Cream

De combinatie van 7 verschillende pigmenten en de verrijking met onder andere hyaluronzuur en aloë vera maken dit product tot een unieke teintverbeteraar. Naast de perfecte dekking welke aansluit bij de natuurlijke huidskleur, biedt het de huid hydratatie en helpt het ontstekingen en huidirritaties voorkomen. Het zorgt tevens voor verbeterde huidelasticiteit en verzacht rimpels en fijne lijntjes. Er zijn UV-filters aan toegevoegd met een SPF10, om de huid dagelijks te beschermen tegen UVA en UVB-straling. Deze combinatie zorgt voor een  stralende huid, jeugdige uitstraling en maakt het tot een geschikt alternatief voor foundation. De fijne textuur voelt niet vet aan en is makkelijk aan te brengen.